microSD adatmentés – monolith kártya

Fejlesztés történt ! A MicroSd kártyák adatmentése úgy történik, hogy a kártya hátoldalára felvitt festékréteget eltávolítjuk, majd a képen is jól látható csatlakozási pontokra forrasztunk “hajszálvékony” rézhuzal(oka)-t, és a rézhuzalok segítségével illesztjük az olvasóegységhez. Az igazi fejlesztés abban rejlik, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Adatmentés innováció

Örömmel tudatjuk meglévő és leendő Ügyfeleinkkel, hogy a gépparkunk fejlődött és bővült. Így egyszerre több és még hatékonyabb munkavégzésre vagyunk képesek. Nagy teljesítményű számítógépek Professzionális adatmentő hardver-szoftver komplexumok Professzionális Flash adatmentő eszközök Professzionális merevlemez adatmentő hardver-szoftver komplexumok Mobiltelefon adatmentő hardver-szoftver … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

SSD adatmentés újdonság

Az új fejlesztésünk eredménye képen több SSD típusnál már nem szükséges forrasztással eltávolítani a Flash memória chipeket, hanem az SSD vezérlőjét úgymond szoftveresen manipuláljuk és így, ezzel a módszerrel hozzáférhető válnak a felhasználói adatok. Ez az új módszer lényegesen egyszerűbbé … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Adatmentés karcos és csapágyhibás 1Tb-os Western Digital merevlemezről

Az elmúlt napokban egy igencsak rossz állapotú merevlemezzel volt dolgunk. A tiszta-térben való megbontás után látható volt egy pontszerű beütés ahonnan egy kisebb méretű karcolódás indul, valamint a jelölés nélkül is jól látható kb. 2mm-es gyűrű szerű bemaródás. A látvány … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Félredőlt 2TB WD merevlemez

Sikeres adatmentést készítettünk az alábbi képen szereplő 2TB-os merevlemezről is. Az eset érdekessége, hogy ez a diszk egy oldalára állított külső tokban volt és félredőlt. A tulajdonosa próbálta többször beindítani egy bizonyos szintig sikerült is a működtetés: ” A számítógépre … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Harminc év után lassan búcsúzhatunk a PC-től

Napra pontosan harminc évvel ezelőtt került a boltokba az akkor még szinte megfizethetetlen IBM PC, amelyet az akkor még COCOM-listán lévő magyarok rekordidő alatt lekoppintottak. Áttekintettük három évtized számítástechnikájának legfontosabb történéseit az XT-től az iPadig. A hagyományos értelemben vett, azaz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….