S.O.S. – Sürgősségi adatmentés

Azonnali segítség a fontos adatok visszaállítására!

A sürgősségi adatmentés választásakor azonnal rendelkezésére állunk, napszaktól, valamint ünnep és munkaszüneti napoktól függetlenül.

Sürgősségi adatvisszaállítás: a lehető legrövidebb időn belül, a kollégánk személyesen veszi át Öntől a hibás adathordozót, majd telephelyünkre szállítja. Ott azonnal megkezdjük a bevizsgálást és elkészítjük az árajánlatot, mindez átlagosan egy órát vesz igénybe. Ezt követően tájékoztatjuk a visszanyerhető adatok mennyiségéről, az adatmentés pontos költségéről, várható időtartamáról, aminek elfogadása után rögtön megkezdjük az adat helyreállítást. Ebben az esetben, az adat helyreállítási költséghez, plusz 30% sürgősségi felárat számítunk. A sürgősségi árajánlat elutasítása esetén 25.000,- Ft+áfa bevizsgálási díjat számlázunk ki.

Normál adatvisszaállítás: Ennél a szolgáltatásnál lehetősége van a kapcsolat oldalon is feltüntetett átvevőhelyünkre az V. kerület Báthory utca 3-as szám alá, a Kurzor Kft-be leadni a hibás adathordozót. A bevizsgálást és árajánlatot 1-2 munkanapon belül készítjük el, és ismertetjük Önnel. Ekkor tájékoztatjuk a pontos helyreállítási költségről, a visszanyerhető adatok mennyiségéről, az adatmentés várható időtartamáról.

Díjtalan futárszolgáltatásunkat is igénybe veheti, mely az Ön számára alkalmas munkanapon, ingyenesen átveszi a hibás adathordozót.

Kérjen segítséget, hívjon most!

NON-STOP elérhetőségünk: +36 30 370 73 07 A nap bármely szakában állunk rendelkezésére!