Bemutatkozás

Az AdatVissza csapat az elmúlt években több ezer sikeres adatmentést hajtott végre, ez köszönhető az egyedülálló adatmentési technológiánknak, valamint a professzionális technikai felszereltségének, és nem utolsó sorban a hozzáértő, felkészült és tapasztalt kollégáinknak. Ezek elengedhetetlenek, az adatvesztés okának pontos, hatékony felderítésében, a hiba elemzésében, a gyors adatvisszanyerésben, ami biztosítja az Ön vagy cége számára, az adathiányból származó költségkiesés minimalizálását.

A számítástechnikában való változásokat nyomon követve fejlesztjük, bővítjük eszközeinket, ezzel is biztosítva a minőségi munkát.

Naponta oldunk meg magánszemélyek és cégek számára sikeresen adatmentést, fájlrekonstruálást. Fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást, a bizalmas adatkezelést és a munkafázisokról közérthető módon való tájékoztatást, minden Ügyfelünk számára.

Reméljük, Ön is bizalommal fordul hozzánk, és megnyugodva, elégedetten fogja viszontlátni eltűntnek hitt, pótolhatatlan adatait.